12. 8. 2019: MALL.cz rozšířil sortiment školních potřeb, zájem roste především o školní sety

Praha, 12. srpna 2019

Praha, 12. srpna 2019 - Přípravy na nový školní rok pomalu začínají a rodiče mohou na MALL.cz vybírat z více než 1 000 položek v sortimentu školních potřeb. Pro své školáky zde pohodlně z domova pořídí kompletní školní výbavu, od aktovek a batohů přes malovací potřeby po nový nábytek do dětského pokoje. Do letošní sezóny MALL.cz vstoupil s přehlednějším webem, který zákazníkům usnadňuje orientaci v sortimentu.

Nejprve vlastní průzkum, až potom objednávka

S blížícím se startem školního roku začínají rodiče s dětmi postupně pořizovat školní výbavu. „Stejně jako v předchozích letech nakupují nejprve hodnotnější položky, jako jsou školní aktovky a batohy. Naopak na poslední chvíli nechávají nákup frekvenčních položek, jako jsou sešity, obaly či psací potřeby,“ říká Pavla Hobíková, tisková mluvčí MALL Group, a doplňuje: „Častým scénářem v posledních letech je, že si rodiče nejprve udělají vlastní průzkum, o jednotlivých produktech si zjistí co nejvíce informací, přečtou si recenze ostatních zákazníků a teprve potom si výrobek objednají.“

Skoro 400 druhů školních aktovek a batohů

Nejdražší položkou na seznamu je ve většině domácností školní aktovka nebo batoh. Rozhodujícím kritériem je již několik let ergonomie a celková funkčnost výrobku. Důležitá je celková hmotnost, zda má aktovka anatomický zádový panel s pohodlnými ramenními popruhy a reflexní prvky. Na MALL.cz mohou nyní rodiče se školáky vybírat z více než 400 modelů školních aktovek, které jsou skladem připravené k okamžitému dodání.

Trend je ve zjednodušení, úspěch slaví školní sety s neutrálními motivy

Mezi rodiči i dětmi jsou čím dál oblíbenější školní sety. Pro rodiče znamenají především velkou úsporu času, kdy na jedno kliknutí pořídí hned několik položek ze seznamu školáka. Nezanedbatelná je také finanční úspora, kdy celý set vyjde výhodněji než při nákupu každé položky zvlášť. A dětem naopak jednotný design ve škole pomáhá si své věci lépe ohlídat. „Z našich číslech zatím vidíme, že rodiče letos dávají přednost spíše nadčasovým a univerzálním motivům. Pro dívky volí výbavu s květinami nebo jednorožci, pro kluky naopak vedou motorky nebo dinosauři,“ říká Hobíková. Na MALL.cz ale rodiče najdou i širokou nabídku výrobků s licenčními motivy s oblíbenými figurkami a superhrdiny. Jen v sortimentu aktovek a batohů jich je více než osm desítek. Oblíbená je stále Frozen, Hello Kitty nebo postavičky Lego. Více informací k sortimentu školních potřeb najdete na: www.mall.cz/skola.

školní aktovka