MALL.CZ se stal hlavním partnerem nového projektu pana Cuketky, gastronomického průvodce Scuk.cz

Praha, 26. července 2010

Právě dnes spouští pan Cuketka, známý foodblogger a recenzent restaurací, svůj nový projekt Scuk.cz. Jeho cílem je shromažďovat místa, kde se dobře jí a nakupuje. Hned od počátku je partnerem projektu společnost MALL.CZ, která se Scuk.cz rozhodla podpořit po celý zbytek roku 2010.

Scuk.cz je online průvodcem nové generace, který návštěvníkům radí, kde se (nejen) v ČR mohou kvalitně najíst a nakoupit potraviny. Na mapě totiž zobrazuje jen prověřená místa, na kterých se shodla komunita hodnotitelů Scuku, špatnými podniky se projekt nezabývá. Za Scukem stojí populární foodblogger pan Cuketka, který již od roku 2006 píše blog Cuketka.cz a v letech 2007–2009 recenzoval restaurace pro časopis Týden.

„Scuk.cz je internetovým projektem, který v sociálních sítích ještě před svým spuštěním shromáždil díky renomé blogu Cuketka.cz početnou komunitu příznivců. To byl jeden z důvodů, proč jsme se Scuk rozhodli podpořit. I v MALL.CZ totiž věříme v budoucnost internetových komunit a uživatelské sdílení zkušeností,“ vysvětluje Petr Král, marketingový ředitel MALL.CZ.

„Komunita kolem blogu Cuketka.cz a Scuku je navíc tvořena lidmi z celé republiky, kteří hledají kvalitu. Věříme, že díky partnerství mezi MALLem a Scukem dokážeme tyto lidi oslovit, protože kvalita je hodnotou, kterou se svým zákazníkům snažíme nabídnout především,“ dodává Petr Král.

Důvody, proč MALL.CZ oslovil s nabídkou partnerství pro svůj nový projekt, jmenuje Martin Kuciel alias pan Cuketka: „Pro Scuk jsem hledal silného a dlouhodobého partnera, klíčovou podmínkou však bylo, abychom se kvůli němu nedostali do střetu zájmů. Není možné, aby nezávislý průvodce závisel na penězích restaurací, nechtěl jsem proto hledat v gastronomii. MALL.CZ je z tohoto hlediska ideálním partnerem, protože nemá žádný důvod do hodnocení na Scuku mluvit. Navíc se jedná o silnou společnost, jejíž přístup k zákazníkům je mi sympatický.“

Partnerství bude spočívat ve vzájemné podpoře přes komunikační kanály obou subjektů. Finanční podpora od MALL.CZ bude použita především na rozvoj projektu a dlouhodobý vzdělávací program pro hodnotitele Scuku. “Scukaři” jsou vybraní členové silné komunity “foodies” okolo blogu Cuketka.cz.